Rólunk

A pikkelysömört nehéz legyőzni, de már nem lehetetlen. Több éves kutatás és fejlesztés vezette csapatunkat a Psoralyn egyedülálló formulájának elkészítéséhez. A természetes hatóanyagok és a deutérium-csökkentett víz forradalmi keveréke új reményt ad azoknak az embereknek, akik éveken keresztül sikertelen kezeléseken estek át.

Egyedülálló megközelítésünk a bőr kezeléséhez

Küldetésünk meghaladja a tünetek enyhítésének célját. Megoldásokat keresünk a kiváltó ok megszüntetésére. Egészségünk közvetlenül befolyásolja egész életünket, és egy visszatérő bőrprobléma vagy egy súlyosabb krónikus bőrbetegség mentálisan és pszichésen is kimeríthet bennünket.

A Psoralyn beteljesíti célunkat. Ez a pikkelysömör elleni krém bebizonyította, hogy képes megszüntetni a problémát, hiszen egyre több vásárlónk számol be a kellemetlen tüneteik megszünéséről! 


Hatékony formula

100% természetes
hidegen sajtolt alapanyagokból

A Psoralyn prémium minőségű összetevőkből készül, amelyeket extra hideg sajtolással dolgoztak fel, hogy megőrizzék a hatóanyagtartalmuk több mint 90%-át. A Psoralyn a tiszta természetes összetevők és a deutérium csökkentett víz erejével hat a pikkelysömör ellen.

EU-ban gyártva

Szteroidmentes

Parabénmetes

Klinikailag tesztelt összetevők