Visszatérítési szabályzat

 

Weboldalunkon található termékeinkre érvényes a jogszabályban biztosított 14 napon túli, 30 napra kiterjesztett visszatérítési garancia. Az elállási jog gyakorlásához és a visszaküldéshez szükséges, hogy a megrendelés beazonosítható legyen (rendelésinév, rendelési azonosító vagy számla alapján) és az az általunk üzemeltetett webshopon keresztül történt.

 

- A terméket eredeti csomagolásában kell visszaküldeni.

- Legkésőbb a vásárlás időpontjától számított 30 napon belül kell visszaküldeni a terméket.

- A vásárlási bizonylat másolatát mellékelni kell.

- A visszaküldési nyilatkozatot ki kell tölteni és mellékelni kell.

- A termék visszaküldésének szállítási költsége Önt terheli.

 

A visszaküldéshez szükséges nyomtatványt INNEN töltheti le.

 

FIGYELEM! Visszaküldés esetén a visszatérítendő összeg a termék beérkezését követő 14 munkanapon belül visszautalásra kerül.

 

Amennyiben erre valamilyen oknál fogva nem kerülne sor, kérjük vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk a psoralyn.hu@gmail.com email címen érhető el.

 

Az elállási jog nem gyakorolható – többek között – az alábbi esetekben:

 

  olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

 

    romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

 

–     olyan zártcsomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza